top of page

Deine Angebote

Öffentlich·26 Mitglieder

Njikiolop MaersNjikiolop Maers
Njikiolop Maers

Gün ərzində boş vaxtım əvvəlcədən müəyyən olunmadığı üçün bəzən günorta, bəzən isə axşam internetdən istifadə edirəm. Buna görə seçəcəyim platformanın müxtəlif saatlarda stabil işləməsi və giriş zamanı uzun müddət gözlətməməsi mənim üçün vacibdir. Azərbaycanda belə xidmətin texniki vəziyyətini əvvəlcədən qiymətləndirmək üçün istifadəçi rəylərindən necə düzgün yararlanmaq olar? Xüsusilə giriş problemləri, yavaş səhifələr və mobil cihazlarda yaranan nasazlıqlar barədə rəylər nə qədər əhəmiyyətlidir?

17 Ansichten
Kiloper Ferk
vor 6 Tagen

Axşamlar gündəlik işlərdən sonra bir qədər vaxtım qalanda internetdə müxtəlif platformaları nəzərdən keçirirəm. Bəzən məqsəd sadəcə yeni bir xidmət haqqında məlumat əldə etmək olur. Belə hallarda mən əvvəlcə səhifənin məzmununu oxuyuram və istifadəçiyə nələrin təqdim edildiyini anlamağa çalışıram. Maraq göstərənlər səhifəsinə də baxa bilərlər. Məncə, hər hansı onlayn platformadan istifadə etməzdən əvvəl əsas qaydaları oxumaq, hesab təhlükəsizliyinə diqqət yetirmək və təqdim olunan imkanları özünüz qiymətləndirmək lazımdır. Bir platforma bir istifadəçi üçün maraqlı ola bilər, digəri isə tamamilə başqa seçimə üstünlük verə bilər. Ona görə “hamı üçün ən yaxşı seçimdir” kimi yanaşma mənə düzgün görünmür. Daha yaxşısı məlumatları oxumaq, müqayisə etmək və şəxsi ehtiyaclara uyğun qərar verməkdir.

Mitglieder

• Trewop
    Trewop
  • Dyran Cutler
    Dyran Cutler
  • Alisa Daviduk
    Alisa Daviduk
  • simon
  • Van Son
    Van Son
bottom of page